MŰSORNAPTÁR

<<  Február 2018  >>
 hf  ke  sz  cs  pé  sz  va 
   
    

Vonalban

Jelenleg 20 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Webstatisztika

Ma14
Tegnap42
A héten110
A hónapban1279
Összesen56883

Powered by CoalaWeb

Miklósi Kultúra és Művészet Alapítvány

Miklósi Kultúra és Művészet Alapítvány
2310 Szigetszentmiklós, Szilágyi L. u. 10.

 

Tisztelt Hölgyem/Uram!


A MIKLÓSI KULTÚRA ÉS MŰVÉSZET ALAPÍTVÁNY azzal a céllal alakult, hogy támogassa a térségben és Szigetszentmiklóson működő kulturális és művészeti szerveződéseket.
Az alapítvány támogatni kívánja olyan komplexum megvalósulását is, amely ezeknek a közösségeknek biztosít helyet. Ennek a célnak kiemelten megfelel a térség egyetlen, tradíciókkal rendelkező Filmszínháza, amely 1936-ban kezdte meg működésétés amit mai napig a Nádasdy család üzemeltet, helyet biztosítva a mozi világa mellett a térség kulturális rendezvényeinek is.
Az épület (befogadóképessége, akusztikája miatt) a legjobb adottságokkal rendelkezik, ám az idő előrehaladtával renoválásra, bővítésre és fejlesztésre szorul.

Ezen munkálatok már elkezdődtek, a folytatásához viszont további támogatásra van szükség.
A Nádasdy Filmszínház  a munkálatok megvalósítása után is az intézmény szelleméhez, az elődök kulturális örökségéhez és a család elhivatottságához méltóan, továbbra is helyet  biztosít nemcsak a filmeknek, hanem színházi, zenei élet minden területének, irodalmi előadásoknak, képzőművészeti kiállításoknak, fesztiváloknak, különböző művészeti és kulturális eseményeknek.


 

 

Terveink, céljaink megvalósításához szeretnénk segítséget kapni erkölcsi és anyagi értelemben a kor haladó erőitől, hogy el tudjuk érni azt a célt, amely az egyetemes kultúra megvalósulásához a XXI. században szükséges.
Befektetések számára nagyobb lehetőség nyílik a garantált projekt megvalósításában.

 

Várjuk szíves anyagi és erkölcsi támogatásukat.

Köszönjük, ha éves adójuk 1%-val bennünket támogatnak!

Miklósi Kultúra és Művészet Alapítvány  számlájának száma

61200405-15016252
Adószám: 18718812-1-13

“Kultúra annyi, mint tanulás;
megszerezni, színvonalon tartani nehéz, elveszteni könnyű.”
Kodály Zoltán


Mi évtizedek óta nem adjuk fel....

Tisztelettel:

Nádasdy András

elnök

REKLÁMPARTNEREINK

Dumaszínház

Magunkról

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Ebben a szellemben gondolkodva szeretnénk megvalósítani mindazt, amit az elődök elkezdtek és  tovább szeretnénk folytatni munkánkat.

A digitális rendszer beruházásával megoldani látszik a mozi további üzemelése, és így tovább fennmaradhat egy olyan hagyomány, amit talán bizonyos szempontok alapján a világörökség részének is tekinthetnénk.

Tisztelettel:
Nádasdy András