MŰSORNAPTÁR

<<  Február 2018  >>
 hf  ke  sz  cs  pé  sz  va 
   
    

Vonalban

Jelenleg 36 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Webstatisztika

Ma14
Tegnap42
A héten110
A hónapban1279
Összesen56883

Powered by CoalaWeb

Nádasdy Filmszínház

Esemény 

FERDINÁND
Esemény:
FERDINÁND
Mikor:
2018.02.10 - 2018.02.11 16.00 óra
Hol:
Nádasdy Mozi - Szigetszentmiklós
Kategória:
Sikerfilm

Leírás

 

FERDINÁND

(Ferdinand)
magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték, 99 perc, 2017 (6)

 

rendező: Carlos Saldanha
forgatókönyvíró: Munro Leaf, Robert Lawson
operatőr: Renato Falcao
zene: John Powell
producer: Bruce Anderson, Lori Forte
vágó: Harry Hitner


Szereplők:
Kate McKinnon
Bobby Cannavale
John Cena
Gina Rodriguez
David Tennant
Anthony Anderson

 

 

Korhatár:

 

MŰSORON:
február 10. szombat    14:00 óra és 16:00 óra
február 11. vasárnap  14:00 óra és 16:00 óra

 

 

A Rio alkotóinak új filmje Ferdinánd, a hatalmas, de nagyszívű bika történetét meséli el. Miután egy félreértés következtében harci bikának nézik, elszakítják otthonától, és arra kényszerítik, hogy az arénákban mérje össze tudását a többi hozzá hasonló bikával.
Mi dolga a világon egy bikának? Viadalokon való részvétel. És mire vágyik minden igazi bika? Természetesen arra, hogy végre a stadion közepén állhasson, a fűrészport kapargathassa, és megmutathassa, hogy ő az igazi, a legyőzhetetlen bajnok. Kivéve Ferdinándot. Ő nem ilyen bika. Nem érdekli a viadal, és nem akar senkit legyőzni. Ő a virágokat, a békességet és a végtelen mezőt szereti. Nem lesz könnyű dolga, míg meggyőzi a világot, hogy egyszer egy ilyen bikára is szükség lehet...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Helyszin

Helyszín:
Nádasdy Mozi

Leírás

Mozielőadásaink 2013. decemberétől az Emberi Erőforrások Minisztériuma, valamint Szigetszentmiklós város Önkormányzata támogatásával  új DCI Digitális mozirendszerrel kerülnek levetítésre.

REKLÁMPARTNEREINK

Dumaszínház

Magunkról

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Ebben a szellemben gondolkodva szeretnénk megvalósítani mindazt, amit az elődök elkezdtek és  tovább szeretnénk folytatni munkánkat.

A digitális rendszer beruházásával megoldani látszik a mozi további üzemelése, és így tovább fennmaradhat egy olyan hagyomány, amit talán bizonyos szempontok alapján a világörökség részének is tekinthetnénk.

Tisztelettel:
Nádasdy András