MŰSORNAPTÁR

<<  Február 2018  >>
 hf  ke  sz  cs  pé  sz  va 
   
    

Vonalban

Jelenleg 24 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Webstatisztika

Ma14
Tegnap42
A héten110
A hónapban1279
Összesen56883

Powered by CoalaWeb

Térkép

Filmszínházunk Szigetszentmiklós központjától 5 perces sétányira található a Szilágyi Lajos utca 10. számban. Könnyen megközelíthető Budapest irányából a csepeli útról lekanyarodva, valamint Szigethalom irányából a Gyári úton végighaladva. Filmszínházunk mellett
20 autó parkolására alkalmas hely van kialakítva, így aki gépjárművel érkezik előadásainkra, díjmentesen és kényelmesen a mozi közvetlen közelében parkolhat.

Információ tömegközlekedéssel érkezők részére:
Filmszínházunktól a legközelebb levő volánbusz "Szigetszentmiklós HÉV bejárat" elnevezésű megállója mndössze 100 méter távolságban található.
Volánbusz vonalszámok:  682 BKSZ (helyi járat)
                                          673 BKSZ (Tököl - Bp.)
                                          674 BKSZ (Szigethalom - Bp.)
                                          676 BKSZ (Ráckeve - Bp.)
                                          679 BKSZ (Szigetszentmiklós - Bp.)

A BKV 6. számú Budapest, Közvágóhíd - Ráckeve HÉV vonalán "Szigetszentmiklós" megálló 250 méter, néhány perces gyalogos séta távolságban van.


A térképünk értelemszerűen a nyilakkal, vagy (lenyomott bal egérgomb) irányítható. Zoom-olható. Segítségével útvonal is tervezhető, a mozihoz.

 


Nádasdy Filmszínház nagyobb térképen való megjelenítése

REKLÁMPARTNEREINK

Dumaszínház

Magunkról

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Ebben a szellemben gondolkodva szeretnénk megvalósítani mindazt, amit az elődök elkezdtek és  tovább szeretnénk folytatni munkánkat.

A digitális rendszer beruházásával megoldani látszik a mozi további üzemelése, és így tovább fennmaradhat egy olyan hagyomány, amit talán bizonyos szempontok alapján a világörökség részének is tekinthetnénk.

Tisztelettel:
Nádasdy András