MŰSORNAPTÁR

<<  Április 2024  >>
 hf  ke  sz  cs  pé  sz  va 
     

Vonalban

Jelenleg 4 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Webstatisztika

Ma9
Tegnap152
A héten325
A hónapban1108
Összesen186105

Powered by CoalaWeb

Nádasdy Filmszínház

Esemény 

KUNG FU PANDA 4
Esemény:
KUNG FU PANDA 4
Mikor:
2024.03.21 - 2024.04.03 16.00 óra
Hol:
Nádasdy Mozi - Szigetszentmiklós
Kategória:
Sikerfilm

Leírás

 

ORSZÁGOS PREMIERBEN

KÉT HÉTIG MŰSORON

KUNGFU PANDA 4.

(Kung Fu Panda 4.)
magyarul beszélő, amerikai animációs kalandfilm 92 perc (6)

 

Rendező: Mike Mitchell, Stephanie Stine
Író: Jonathan Aibel, Glenn Berger
Zene: Steve Mazzaro, Hans Zimmer



Szereplők:
Po - Jack Black - Gáspár András
Zhen - Awkwafina - Szilágyi Csenge
Kaméleon - Viola Davis - Balogh Anna
Shifu mester - Dustin Hoffman - Márton András
Mr. Ping - James Hong - Harsányi Gábor
Li Shan - Bryan Cranston - Sztarenki Pál
Tai Lung - Ian McShane - Kőszegi Ákos
Han - Ke Huy Quan - Görög László

 

 

Korhatár:

 

MŰSORON:

március 28. csütörtök 16:00 óra
március 29. péntek 16:00 óra
március 30. szombat 16:00 óra
március 31. vasárnap 16:00 óra
április 01. hétfő 16:00 óra
április 02. kedd 16:00 óra
április 03. szerda 16:00 óra

 

Közel egy évtized után a DreamWorks Animation izgalmas sorozatának új felvonásában a legfurább kungfu mester visszatér. Miután a bátor Sárkányharcosként túlélt három veszélyes kalandot, most új kihívással néz szembe: meg kell találnia a nyugalmat.

Most az a feladata, hogy a Béke-völgy szellemi vezetője legyen. Ez azonban nyilvánvaló problémákat vet fel. Először is, Po ugyanannyi tudással rendelkezik a spirituális vezetésről, mint a paleo diétáról. Másodszor, gyorsan meg kell találnia és ki kell képeznie egy új Sárkányharcost, mielőtt átvenné ezt az emelkedett feladatott.

A helyzetet bonyolítja, hogy egy baljós és erős varázslónő, a Kaméleon is felbukkant – egy apró gyík, aki képes bármilyen lénnyé változni, legyen az kicsi vagy nagy. Kaméleon a bölcsesség pálcáját veszi célba, és célja, hogy annak erejét felhasználva megidézze az összes gonosztevőt, akiket Po korábban a szellem birodalmába száműzött.

A veszélyt felismerve Po segítséget kér. Valószínűtlen szövetségese egy ravasz és gyors eszű tolvaj, Zhen, egy vadonból származó róka, más néven korzak. Bár Zhen Po porontya, felbecsülhetetlen képességei nélkülözhetetlenné válnak a Béke-völgy védelmében a Kaméleon hüllő karmaitól.

Ahhoz, hogy ez a valószerűtlen duó sikerrel járjon, együtt kell működniük. Ahogy a történet izgalmasan és humorosan kibontakozik, Po rájön, hogy a hősök a legváratlanabb helyekről is előbukkanhatnak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Helyszin

Helyszín:
Nádasdy Mozi

Leírás

Mozielőadásaink 2013. decemberétől az Emberi Erőforrások Minisztériuma, valamint Szigetszentmiklós város Önkormányzata támogatásával  új DCI Digitális mozirendszerrel kerülnek levetítésre.

Magunkról

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Ebben a szellemben gondolkodva szeretnénk megvalósítani mindazt, amit az elődök elkezdtek és  tovább szeretnénk folytatni munkánkat.

A digitális rendszer beruházásával megoldani látszik a mozi további üzemelése, és így tovább fennmaradhat egy olyan hagyomány, amit talán bizonyos szempontok alapján a világörökség részének is tekinthetnénk.

Tisztelettel:
Nádasdy András