MŰSORNAPTÁR

<<  Április 2024  >>
 hf  ke  sz  cs  pé  sz  va 
     

Vonalban

Jelenleg 9 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Webstatisztika

Ma4
Tegnap81
A héten401
A hónapban1184
Összesen186181

Powered by CoalaWeb

Műsor

Esemény 

A MÉHÉSZ
Esemény:
A MÉHÉSZ
Mikor:
2024.02.02 - 2024.02.03 20.00 óra
Hol:
Nádasdy Mozi - Szigetszentmiklós
Kategória:
Sikerfilm

Leírás

 

 

A MÉHÉSZ

(The Beekeeper)
magyarul beszélő, angol-amerikai akcióthriller, 105 perc, 2024 (18)

 

rendező: David Ayer
forgatókönyvíró: Kurt Wimmer
zene: Jared Michael Fry, David Sardy
operatőr: Gabriel Beristain
vágó: Geoffrey O'Brien


Szereplők:
Jason Statham - Mr Clay
Josh Hutcherson - Derek Danforth
Minnie Driver - Janet Harward
Jeremy Irons - Wallace Westwyld
Emmy Raver-Lampman - Verona Parker
Phylicia Rashad - Eloise Parker

 

 

Korhatár:

 

MŰSORON:

február 02. péntek 20:00 óra
február 03. szombat 20:00 óra

 

Első pillantásra úgy tűnik, hogy Clay teljesen a méhészkedésnek szentelte magát. De amikor a szomszédjától egy telefonos csalás során minden megtakarítását elveszik, majd a hölgy végső elkeseredésében öngyilkos lesz, a méheinek háttérbe kell szorulnia.
Mert Clay most már csak a bosszúra koncentrál. Még akkor is, ha egyesével kell minden érintettel leszámolnia, addig nem is áll le, amíg el nem pusztítja a csalásokért felelős teljes szervezetet. A bosszúhadjárat során azonban hamarosan rájön, hogy a csalók sokkal hatalmasabbak, mint azt kezdetben gondolta.
Ám ellenfeleinek is hamarosan fájdalmasan meg kell tanulniuk, hogy nem egy egyszerű méhésszel, hanem egy titokzatos szervezet egykori különleges ügynökével, a Méhészekkel van dolguk...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Helyszin

Helyszín:
Nádasdy Mozi

Leírás

Mozielőadásaink 2013. decemberétől az Emberi Erőforrások Minisztériuma, valamint Szigetszentmiklós város Önkormányzata támogatásával  új DCI Digitális mozirendszerrel kerülnek levetítésre.

Magunkról

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Ebben a szellemben gondolkodva szeretnénk megvalósítani mindazt, amit az elődök elkezdtek és  tovább szeretnénk folytatni munkánkat.

A digitális rendszer beruházásával megoldani látszik a mozi további üzemelése, és így tovább fennmaradhat egy olyan hagyomány, amit talán bizonyos szempontok alapján a világörökség részének is tekinthetnénk.

Tisztelettel:
Nádasdy András