MŰSORNAPTÁR

<<  Április 2024  >>
 hf  ke  sz  cs  pé  sz  va 
     

Vonalban

Jelenleg 7 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Webstatisztika

Ma4
Tegnap81
A héten401
A hónapban1184
Összesen186181

Powered by CoalaWeb

Műsor

Esemény 

MADAME WEB
Esemény:
MADAME WEB
Mikor:
2024.02.22 - 2024.02.28 18.00 óra
Hol:
Nádasdy Mozi - Szigetszentmiklós
Kategória:
Sikerfilm

Leírás

 


MADAME WEB

(Madame Web)
magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm, 116 perc, 2023 (12)

 

 

rendező: S.J. Clarkson
vágó: Leigh Folsom Boyd
operatőr: Mauro Fiore
producer: Lorenzo di Bonaventura
zene: Johan Söderqvist



Szereplők:
Dakota Johnson - Madame Web / Julia Carpenter
Sydney Sweeney - Julia Carpenter
Adam Scott - Ben Parker
Emma Roberts - Mary Parker
Isabela Merced - Anya Corazon

 

 

Korhatár:

 

MŰSORON:

február 22. csütörtök 18:00 óra
február 23. péntek 18:00 óra
február 24. szombat 18:00 óra
február 25. vasárnap 18:00 óra
február 26. hétfő 18:00 óra
február 27. kedd 18:00 óra
február 28. szerda 18:00 óra
Így születik egy hősnő. Cassandra Webb (Dakota Johnson) a hétköznapok hőse. Mentőautót vezet New Yorkban: az életveszély és az életmentés számára mindennapos. Meg az, hogy folyton rohan, kapkod, az idővel harcol. Azután történik valami. Ami még az ő, mindig váratlan fordulatokat hozó életében is egészen új. És attól kezdve nem ért semmit: Talán gyorsabb lett, mint bármelyik embertársa? Talán a jövőbe lát? Talán egy földöntúli képességekkel rendelkező szuperember vadászik rá? Összekavarodik a világa, úgy érzi, darabokra tört az univerzum. Még szerencse, hogy összeakad néhány vagány, kemény New York-i csajjal, és miközben megpróbálnak életben maradni, együtt deríti ki, hogy mi ez az egész.

A Marvel univerzum legtitokzatosabb hősnőjének eredettörténetében a fantasztikus látvány mellett a fantasztikus főszereplőnő-csapat is behálózza a nézőt: Dakota Johnson, Sydney Sweeney, Emma Roberts és a többiek őrült kalandban mutatják meg, mi mindenre képesek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Helyszin

Helyszín:
Nádasdy Mozi

Leírás

Mozielőadásaink 2013. decemberétől az Emberi Erőforrások Minisztériuma, valamint Szigetszentmiklós város Önkormányzata támogatásával  új DCI Digitális mozirendszerrel kerülnek levetítésre.

Magunkról

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Ebben a szellemben gondolkodva szeretnénk megvalósítani mindazt, amit az elődök elkezdtek és  tovább szeretnénk folytatni munkánkat.

A digitális rendszer beruházásával megoldani látszik a mozi további üzemelése, és így tovább fennmaradhat egy olyan hagyomány, amit talán bizonyos szempontok alapján a világörökség részének is tekinthetnénk.

Tisztelettel:
Nádasdy András